DOBRODOŠLI NA MOJ BLOG
http://zlatiborac.blog.rs
http://www.zlatiborac.co.nr

O blogu

Ono što želim na prvom mestu da uradim ovim mojim blogovanjem je da promovišem smeštaj na Zlatiboru u Apartmanima Josipović, kao i da promovišem sam Zlatibor.
Pored toga pisaću o temama iz raznih oblasti kao što su ekonomija, investiranje, digitalna fotografija, zabava, sport, muzika, edukacija, internet, informacione tehnologije, download i mnoge druge.

Obzirom da  mi je prioritet da promovišem "Apartmane Josipović", na ovom blogu će se najnoviji postovi (članci) prikazivati poslednji (kako bi članci sa apartmanima bili na početnoj strani), tako da je najbolje da člancima pristupate kroz linkove ka određenim kategorijama.

Pretraga

U okviru svake kategorije kao početni članak (sadržaj) stoji spisak svih članaka vezanih za odabranu kategoriju, što će vam pomoći da lakše pronađete članak i temu koja vas zanima, a na svakom članki postoji link "naziv kategorije" npr "Digitalna fotografija" koji vas vodi na sadržaj za datu kategoriju (pregled svih članaka).


Klik za povratak na sadržaj date kategorije

Najbolji način da pronađete ono što vas zanima pored pregleda određenih kategorija je putem polja "pretraži", koje će vam kao rezultat vaše pretrage prikazati članke u kojima se nalazi traženi pojam.

Zatim klikom na naslov članka, otvoriće se taj članak, u kome se pojavljuje traženi pojam u okviru koga možete koristiti opciju "Find"  iz vašeg pretraživača kako biste direktno došli do pojma koji tražite.

  

Članke možete tražiti i po datumu kada su objavljeni putem kalendara na desnoj margini bloga.

Komentari

Slobodno komentarišite postove. Šaljite svoja mišljenja i sugestije, predloge , a ja ću se truditi da vam izađem u susret.

Nepristojni komentari će biti obrisani!

RSS

Da bi ste pratili ovaj blog putem RSS čitača koji ste odabrali (npr. bloglines.com) potrebno je da u sekciji "Linkovi" kliknete na link "RSS"

 

Takođe to možete uraditi klikom na

Bloger: Vladimir Josipović
e-mail: vlado.ns@gmail.com